31 Ocak 2013 Perşembe

İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Geçtiğimiz hafta ufak bir aksaklıkla 1 gün gecikmeli (matbaamızda yaşanan bir sorundan dolayı) çıkarmış olduğumuz Haber İDA Gazetesine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için bütün okuyucularımıza teşekkür ediyorum. Belki ukalalık olarak algılayabilirsiniz ama gazetemizi beğeneceğinizi biliyorduk. Çünkü her şeyden önce biz buna inanmıştık. Gazete yöneticilerinden mizanpajımızı yapan arkadaşımıza kadar, dağıtıcımızdan reklam danışmanımıza bir bütün halinde iyi bir iş yaptığımıza inanıyorduk. Ufak tefek yanlışlar ve aksaklıklar muhakkak ki oldu. Onları da ilk sayımıza nazar boncuğu olarak kabul ediyoruz. Gazeteniz Haber İDA’ya olan övgüleriniz için çok teşekkürler. Artık sorumluluğumuz daha da fazla.

METİN ÖRKÇÜ DEĞİŞİK BİR İNSAN AKP Belde Başkanı Sayın Metin Örkçü’yle bundan önce de röportaj gerçekleştirmiştim. O zamanlar bende uyandırdığı hissiyat hala daha geçerli. Ben Sayın Örkçü’nün AKP’de nasıl siyaset yaptığını anlamakta güçlük çekiyorum. Hayata bakışı, bundan önceki sol düşünceleri ve entelektüel yapısı ile bence AKP’nin genel siyasi duruşundan öte birisi. Tabi bunu bir eleştiri olarak değil bir izlenim olarak aktarıyorum. Siyasetin mıh gibi attığı Altınoluk’ta durumu iyi idare ediyor.

ÖNCELİĞİMİZ GAZETECİLİK Gazetemizi hiçbir zaman birilerine ayar vermek veya değirmenine su taşımak için kullanmayacağız. Bunun altını en kalın şekilde, üzerine basarak çiziyoruz. Yani bize reklam verenlere kalkan olup vermeyenlere kalemimizi silah olarak kullanmayacağız. Bu gazetenin ayakta kalması ve sizlere en doğru ve tarafsız şekilde ulaşması için elbette para kazanmamız, dolayısı ile reklam almamız gerekiyor. Ama bizim için öncelik para değil gazetecilik. Bu kırmızı çizgimizi yayım hayatımız boyunca korumak ise ben ve İmtiyaz Sahibimiz Ümit Bey için en önemli önceliğimiz. Süreç bunu size zaten net bir şekilde gösterecek. Müsterih olabilirsiniz.

GAZETEMİZ BAYİLERDE Haber İDA Gazetesinin evlere girmesini özellikle istiyoruz. Bu amaçla Altınoluk’ta ki bazı gazete bayilerinden de Haber İDA Gazetesini bulabilirsiniz. • Ören Gazete Bayii (Altınoluk Meydan) • AFM Gazete Bayii (Altınoluk ikinci ışıklar) • Ören Market (Altınoluk Köy Meydanı) • Doruk Gazete Bayii (Altınoluk birinci ışıklar)

BİLGİLERİNİZE… Altınoluk’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, dernekler ve en önemlisi vatandaşlarımızın sorun, istek ve şikayetleri bizim için öncelikli. Gazetemizin en önemli önceliği ise işte tamda burada sizin sesinizi duyurmak. Haberlerinizi veya sorun olarak gördüğünüz konuda sesinizi duyurmak istiyorsanız haberida@gmail.com adresi üzerinden bizimle irtibata geçebileceğinizi unutmayın. Güzel bir hafta diliyorum…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder